About: Snížením obsahu tuku ve stravě nebo jeho náhradou k prevenci obezity     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U potravin se sníženým obsahem tuku musí být zachována vysoká senzorická jakost, tedy vysoká hustota sousta. Toho lze dosáhnout náhradou tuků příbuznými výrobky tukového charakteru, ale s nižším obsahem energie nebo náhradou tuků netukovými látkami, úpravou obsahu tuku, náhradou tuků bílkovinami nebo polysacharidy.
  • U potravin se sníženým obsahem tuku musí být zachována vysoká senzorická jakost, tedy vysoká hustota sousta. Toho lze dosáhnout náhradou tuků příbuznými výrobky tukového charakteru, ale s nižším obsahem energie nebo náhradou tuků netukovými látkami, úpravou obsahu tuku, náhradou tuků bílkovinami nebo polysacharidy. (cs)
  • In foodstuffs with lowered fat content it has to be kept the high sensory quality, that is high density of morsel. It can be achieved substitute fats by related products of fatty character but with lower content of energy or substitute fats by nonfatty substances, modification of fat content, substitute fats by proteins or polysaccharides. (en)
Title
  • Snížením obsahu tuku ve stravě nebo jeho náhradou k prevenci obezity
  • Prevention of obesity by the decrease of fat content in food or substitute of fat (en)
  • Snížením obsahu tuku ve stravě nebo jeho náhradou k prevenci obezity (cs)
skos:prefLabel
  • Snížením obsahu tuku ve stravě nebo jeho náhradou k prevenci obezity
  • Prevention of obesity by the decrease of fat content in food or substitute of fat (en)
  • Snížením obsahu tuku ve stravě nebo jeho náhradou k prevenci obezity (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00017763!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 44-45
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 61
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 499943
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00017763
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fats; content of energy; substitute (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8488205F14E0]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Filip, Vladimír
  • Pokorný, Jan
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software