About: Význam bílkovin z hlediska pěnivosti a stability pěny piva     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bohatá, hustá a dlouhotrvající pěna je jedním z prvních vjemů, které působí na konzumenta. Za nejvýznamnější faktory ovlivňující stabilitu pěny piva jsou považovány bílkoviny, především hydrofobní polypeptidy, dále hořké chmelové látky, sacharidy a oxid uhličitý.
  • Bohatá, hustá a dlouhotrvající pěna je jedním z prvních vjemů, které působí na konzumenta. Za nejvýznamnější faktory ovlivňující stabilitu pěny piva jsou považovány bílkoviny, především hydrofobní polypeptidy, dále hořké chmelové látky, sacharidy a oxid uhličitý. (cs)
  • A rich, dense and long-lasting head is one of the first perceptions of beer consumers. The most significant factors influencing the stability of the beer foam are generally considered to be bitter hop substances, carbohydrates, carbon dioxide and proteins, in particular hydrophobic proteins.. (en)
Title
  • Význam bílkovin z hlediska pěnivosti a stability pěny piva
  • Importance of Proteins from the Viewpoint of Stability of the Beer Foam (en)
  • Význam bílkovin z hlediska pěnivosti a stability pěny piva (cs)
skos:prefLabel
  • Význam bílkovin z hlediska pěnivosti a stability pěny piva
  • Importance of Proteins from the Viewpoint of Stability of the Beer Foam (en)
  • Význam bílkovin z hlediska pěnivosti a stability pěny piva (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00017751!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 478-485
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1M0570), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 7
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 508551
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00017751
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Beer; foam; stability of foam; proteins; hydrophobic proteins (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [41014595FC5C]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Chemické listy
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 100
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálek, Pavel
  • Kolouchová, Irena
  • Čížková, Hana
  • Fiala, Jaromír
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0009-2770
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software