About: Potravinářská pšenice a žito - pohledy na jejich kvalitu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Kvalitu obilovin pro potravinářské použití můžeme posuzovat z hledisek zdravotních, výživových a podle ukazatelů zpracovatelské kvality pro hlavní odběratele potravinářského obilí. Potravinářské použití mají v různé míře všechny naše obiloviny. V článku je hodnocena pšenice a žito jako dvě naše hlavní obiloviny pro potraviny. Jsou popsány jejich výživové vlastnosti a výčet hlavních ukazatelů jejich zpracovatelské kvality pro mlýny a pro pekárny. Stručně jsou popsány kvalitativní ukazatele ze sklizně roku 2005.
  • Kvalitu obilovin pro potravinářské použití můžeme posuzovat z hledisek zdravotních, výživových a podle ukazatelů zpracovatelské kvality pro hlavní odběratele potravinářského obilí. Potravinářské použití mají v různé míře všechny naše obiloviny. V článku je hodnocena pšenice a žito jako dvě naše hlavní obiloviny pro potraviny. Jsou popsány jejich výživové vlastnosti a výčet hlavních ukazatelů jejich zpracovatelské kvality pro mlýny a pro pekárny. Stručně jsou popsány kvalitativní ukazatele ze sklizně roku 2005. (cs)
  • Cereals quality can be evaluated from the views of food safety, nutrition and/or processing quality for flour mills and bakeries. Nutritional properties as well as most decisive processing characters of wheat and rye are described. (en)
Title
  • Potravinářská pšenice a žito - pohledy na jejich kvalitu
  • Potravinářská pšenice a žito - pohledy na jejich kvalitu (cs)
  • Wheat and Rye for food - main views on their quality (en)
skos:prefLabel
  • Potravinářská pšenice a žito - pohledy na jejich kvalitu
  • Potravinářská pšenice a žito - pohledy na jejich kvalitu (cs)
  • Wheat and Rye for food - main views on their quality (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/06:00016486!RIV07-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 28-33
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 9
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 493403
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/06:00016486
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • wheat; rye; quality evaluation; flour milling quality measures; bakery quality measures; crop 2005 (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0EA4C0F398F8]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Agromagazín
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 7
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Příhoda, Josef
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1214-0643
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software