Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Only the strain NIZO B33 was characterized on the basis of phenotypical properties (hydrolysis of arginine, fermenation of citrate and carbohydrates, tolerance to NaCl, pH, temperature and methylene blue) as Lactococcus lactis subsp. cremoris out of thecollection of 20 lactococcal strains. Remaining 19 strains were identified as Lactococcus lactis subsp. lactis. (en)
- Na základě fenotypických vlastností (hydrolýza argininu, fermentace citrátů a cukrů, tolerance k NaCl, pH, teplotě a methylenové modři) byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris z kolekce 20 laktokoků. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.
- Na základě fenotypických vlastností (hydrolýza argininu, fermentace citrátů a cukrů, tolerance k NaCl, pH, teplotě a methylenové modři) byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris z kolekce 20 laktokoků. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis. (cs)
|
Title
| - Použití fenotypických metod pro rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris
- Using of phenotypical methods for differentiation of Lactococcus lactis subsp. lactis and Lactococcus lactis subsp. cremoris subspecies (en)
- Použití fenotypických metod pro rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris (cs)
|
skos:prefLabel
| - Použití fenotypických metod pro rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris
- Using of phenotypical methods for differentiation of Lactococcus lactis subsp. lactis and Lactococcus lactis subsp. cremoris subspecies (en)
- Použití fenotypických metod pro rozlišení poddruhů L. lactis subsp. lactis a L. lactis subsp. cremoris (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/05:00016312!RIV06-MZE-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/05:00016312
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Lactococcus lactis; fenotypické rozlišení; poddruh (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Plocková, Milada
- Šviráková, Eva
- Kozáková, Drahomíra
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |