Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Interactions Between the Texture and the Flavour of Food Emulsions
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Vztah mezi příjemniöstí chuti a textury byl studován na lipidových emulzích
(cs)
Relations between the flavour acceptance and the texture acceptance of lipid emulsions were studied.
Relations between the flavour acceptance and the texture acceptance of lipid emulsions were studied.
(en)
Title
Interakce mezi texurou a aroma v potravinářských emulzí
(cs)
Interactions Between the Texture and the Flavour of Food Emulsions
Interactions Between the Texture and the Flavour of Food Emulsions
(en)
skos:prefLabel
Interakce mezi texurou a aroma v potravinářských emulzí
(cs)
Interactions Between the Texture and the Flavour of Food Emulsions
Interactions Between the Texture and the Flavour of Food Emulsions
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00016300!RIV06-AV0-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(IAA2060404)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2006
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Pokorný, Jan
Panovská, Zdeňka
Váchová, Alena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
O - Ostatní výsledky nezařaditelné do žádného z výše uvedených druhů výsledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
525318
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00016300
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
sensory methods; non caloric sweeteners; beverages
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
beverages
sensory methods
non caloric sweeteners
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[866E0C481948]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Psychorheology of multiphase dispersion systems
http://linked.open...UplatneniVysledku
2005
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Štern, Petr
Šedivá, Alena
Panovská, Zdenka
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software