About: Názor konzumentů na výskyt iridescence na masných výrobcích     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Iridescence /duhové zbarvení/ je optický jev vyskytující se na nákroji celosvalových masných výrobků. Konzumenti považují iridescenci za vzhledovou vadu a často si mylně spojují zelenou iridescenci se zkázou masného výrobku. Nejčastěji je iridescence zelená nebo červenooranžová. Pomocí vytvořeného dotazníku byli oslovováni konzumenti různých věkových kategorií a typu povolání na jejich zkušenosti s výskytem iridescence na mase a masných výrobcích. Většina konzumentů se již s tímto zbarvením setkala, nebyla však schopna vysvětlit příčiny jeho výskytu.
  • Iridescence /duhové zbarvení/ je optický jev vyskytující se na nákroji celosvalových masných výrobků. Konzumenti považují iridescenci za vzhledovou vadu a často si mylně spojují zelenou iridescenci se zkázou masného výrobku. Nejčastěji je iridescence zelená nebo červenooranžová. Pomocí vytvořeného dotazníku byli oslovováni konzumenti různých věkových kategorií a typu povolání na jejich zkušenosti s výskytem iridescence na mase a masných výrobcích. Většina konzumentů se již s tímto zbarvením setkala, nebyla však schopna vysvětlit příčiny jeho výskytu. (cs)
  • Iridescence /rainbow coloration/ is a optical phenomenom occuring on the cut of wholemuscle meat products. Consumers consider iridescence as superficial defect and often connect incorrectly green iridescence with decay of meat product. Iridescence is mostly green or something between red and orange. Consumers of different age categories and profession types were called by created questionnaire on their experiences with occurrence of iridescence on meat and meat products. Majority of consumers already met with this coloration but did not able to explain reasons of its occurrence. (en)
Title
  • Názor konzumentů na výskyt iridescence na masných výrobcích
  • Názor konzumentů na výskyt iridescence na masných výrobcích (cs)
  • Opinion of consumers on occurrence of iridiscence on meat products (en)
skos:prefLabel
  • Názor konzumentů na výskyt iridescence na masných výrobcích
  • Názor konzumentů na výskyt iridescence na masných výrobcích (cs)
  • Opinion of consumers on occurrence of iridiscence on meat products (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00016093!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 341-344
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 532224
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00016093
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Iridescence; optical phenomenom; meat products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D4883E8FC772]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z XXXVI. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pipek, Petr
  • Jeleníková, Jarmila
  • Šikulová, Markéta
  • Smékal, Oldřich
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský
https://schema.org/isbn
  • 80-86909-01-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software