About: Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato práce se zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC.
  • Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato práce se zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC. (cs)
  • While esterifying sucrose, substrate esterification can take place on different hydroxyl groups in saccharide molecule; although the primary hydroxyle group OH-6 in glucose unit is sterically preferred, also another hydroxyl groups react (even secondary). This paper deals with the reaction product composition as a function of chosen preparation method, using HPLC methods for the composition investigation. (en)
Title
  • Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy
  • Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy (cs)
  • Sucrose esters: Reaction Product Composition versus Preparation Method (en)
skos:prefLabel
  • Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy
  • Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy (cs)
  • Sucrose esters: Reaction Product Composition versus Preparation Method (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00015944!RIV06-GA0-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GA525/03/0374)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 520524
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00015944
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cukroestery; estery sacharosy; isomery; HPLC (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [24528D0654CC]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filip, Vladimír
  • Šmidrkal, Jan
  • Prekop, Jiří
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 34 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software