Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Závislost zákalu laboratorních sladin na odrůdě ječmene, pěstební lokalitě a technologii sladování byla studována na souboru 32 laboratorních sladů.z osmi odrůd jarního sladovnického ječmene ze dvou pěstebních míst a sladovaných dvěmi technologiemi (dlouhé máčení versus krátké máčení s odsáváním CO2). S laboratorními slady ze tří odrůd variantně sladovaných (dvě úrovně stupně domočení, teploty klíčení a doby klíčení) a provozními slady z šesti odrůd ječmene byly provedeny varní testy v pokusném pivovaru VÚPS. Hodnota hrubého i jemného (koloidního) zákalu laboratorních sladin silně závisela na odrůdě ječmene.
- Závislost zákalu laboratorních sladin na odrůdě ječmene, pěstební lokalitě a technologii sladování byla studována na souboru 32 laboratorních sladů.z osmi odrůd jarního sladovnického ječmene ze dvou pěstebních míst a sladovaných dvěmi technologiemi (dlouhé máčení versus krátké máčení s odsáváním CO2). S laboratorními slady ze tří odrůd variantně sladovaných (dvě úrovně stupně domočení, teploty klíčení a doby klíčení) a provozními slady z šesti odrůd ječmene byly provedeny varní testy v pokusném pivovaru VÚPS. Hodnota hrubého i jemného (koloidního) zákalu laboratorních sladin silně závisela na odrůdě ječmene. (cs)
- The dependability of laboratory worts haze on the barley variety, agricultural location and malting technique used was studied using 32 laboratory malts. We used eight varieties of spring malting barley from two agricultural locations, which underwent two malting methods (long steeping versus short steeping with CO2 exhaustion). Laboratory malts of three varieties, which were malted different way (two levels of steeping degree, germination temperature and germination time), and regular bulk malts of six barley varieties went through brewing tests in the experimental brewery at VUPS. The level of coarse and fine (colloidal) haze in laboratory worts strongly depended on the barley variety. (en)
|
Title
| - Influence malt quality on wort clarity and beer filterability (en)
- Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva
- Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva (cs)
|
skos:prefLabel
| - Influence malt quality on wort clarity and beer filterability (en)
- Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva
- Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/05:00015918!RIV06-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/05:00015918
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Slad; sladina; zákal; filtrovatelnost (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálek, Pavel
- Hrabák, Miloš
- Koucký, Ondřej
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |