About: Influence malt quality on wort clarity and beer filterability     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Závislost zákalu laboratorních sladin na odrůdě ječmene, pěstební lokalitě a technologii sladování byla studována na souboru 32 laboratorních sladů.z osmi odrůd jarního sladovnického ječmene ze dvou pěstebních míst a sladovaných dvěmi technologiemi (dlouhé máčení versus krátké máčení s odsáváním CO2). S laboratorními slady ze tří odrůd variantně sladovaných (dvě úrovně stupně domočení, teploty klíčení a doby klíčení) a provozními slady z šesti odrůd ječmene byly provedeny varní testy v pokusném pivovaru VÚPS. Hodnota hrubého i jemného (koloidního) zákalu laboratorních sladin silně závisela na odrůdě ječmene.
  • Závislost zákalu laboratorních sladin na odrůdě ječmene, pěstební lokalitě a technologii sladování byla studována na souboru 32 laboratorních sladů.z osmi odrůd jarního sladovnického ječmene ze dvou pěstebních míst a sladovaných dvěmi technologiemi (dlouhé máčení versus krátké máčení s odsáváním CO2). S laboratorními slady ze tří odrůd variantně sladovaných (dvě úrovně stupně domočení, teploty klíčení a doby klíčení) a provozními slady z šesti odrůd ječmene byly provedeny varní testy v pokusném pivovaru VÚPS. Hodnota hrubého i jemného (koloidního) zákalu laboratorních sladin silně závisela na odrůdě ječmene. (cs)
  • The dependability of laboratory worts haze on the barley variety, agricultural location and malting technique used was studied using 32 laboratory malts. We used eight varieties of spring malting barley from two agricultural locations, which underwent two malting methods (long steeping versus short steeping with CO2 exhaustion). Laboratory malts of three varieties, which were malted different way (two levels of steeping degree, germination temperature and germination time), and regular bulk malts of six barley varieties went through brewing tests in the experimental brewery at VUPS. The level of coarse and fine (colloidal) haze in laboratory worts strongly depended on the barley variety. (en)
Title
  • Influence malt quality on wort clarity and beer filterability (en)
  • Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva
  • Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva (cs)
skos:prefLabel
  • Influence malt quality on wort clarity and beer filterability (en)
  • Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva
  • Vliv sladu na čirost sladin a filtrovatelnost piva (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00015918!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 549413
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00015918
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Slad; sladina; zákal; filtrovatelnost (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9FF17A338503]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálek, Pavel
  • Hrabák, Miloš
  • Koucký, Ondřej
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software