Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Vliv čistoty MgSO4 na kvalitu emulzí typu voda v oleji
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Byl sledován obsah železa v síranu hořečnatém, jehož čistota může ovlivnit změnu barvy emulze typu voda v oleji.
Byl sledován obsah železa v síranu hořečnatém, jehož čistota může ovlivnit změnu barvy emulze typu voda v oleji.
(cs)
The content of iron in MgSO4 was studied. The purity of MgSO4 can influence the colour changes of water in oil emulsions
(en)
Title
Vliv čistoty MgSO4 na kvalitu emulzí typu voda v oleji
The influence of purity of MgSO4 on the quality of W/O emulsions
(en)
Vliv čistoty MgSO4 na kvalitu emulzí typu voda v oleji
(cs)
skos:prefLabel
Vliv čistoty MgSO4 na kvalitu emulzí typu voda v oleji
The influence of purity of MgSO4 on the quality of W/O emulsions
(en)
Vliv čistoty MgSO4 na kvalitu emulzí typu voda v oleji
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015915!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2006
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Vokáčová, Marie
Hanek, Radek
Šmidrkal, Jan
http://linked.open.../riv/druhVysledku
O - Ostatní výsledky nezařaditelné do žádného z výše uvedených druhů výsledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
549072
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015915
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
emulze; změny barvy; MgSO4
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
MgSO4
změny barvy
emulze
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[1CF739109581]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2005
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Šmidrkal, Jan
Hanek, Radek
Vokáčová, Marie
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software