About: Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku u některých potravinářských výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Fatty acids composition of biscuits, wafers, pays, chocolate sweets and spreads, ice chocolates and icings was determined and recognized that it is, from the nutritional point of view, unfavorable (high content of saturated and trans unsaturated fatty acids) (en)
  • Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku trvanlivého a jemného pečiva, čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin a zejména trans nenasycených mastných kyselin)
  • Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku trvanlivého a jemného pečiva, čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin a zejména trans nenasycených mastných kyselin) (cs)
Title
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku u některých potravinářských výrobků
  • Fat content and fatty acids composition of selected food products (en)
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku u některých potravinářských výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku u některých potravinářských výrobků
  • Fat content and fatty acids composition of selected food products (en)
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin tuku u některých potravinářských výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00015854!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 533884
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00015854
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fatty acids composition; food products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [18F836825155]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Doležal, Marek
  • Bednářová, Kateřina
  • Brát, Jiří
  • Hanzlík, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software