About: Fat Base Oxidation Stability in Margarine Emulsion     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Soft margarine emulsions were prepared in a laboratory condition and were held at 15 °C for up 15 weeks. Influence of composition of the fat base, initial oxidation stability of fat bases, degree of the oxygen saturation of emulsion and possibilities of oxygen access to the emulsion surface on lipid oxidation were studied. (cs)
  • Soft margarinové emulze byly připraveny za laboratorních podmínek a skladovány při 15 °C 15 týdnů. Byl studován vliv složení tukové násady, počáteční oxidační stabilita tukové násady, stupeň sycení kyslíkem emulzí a možnosti přístupu kyslíku na povrch emulze při oxidaci lipidů.
  • Soft margarinové emulze byly připraveny za laboratorních podmínek a skladovány při 15 °C 15 týdnů. Byl studován vliv složení tukové násady, počáteční oxidační stabilita tukové násady, stupeň sycení kyslíkem emulzí a možnosti přístupu kyslíku na povrch emulze při oxidaci lipidů. (en)
Title
  • Fat Base Oxidation Stability in Margarine Emulsion
  • Fat Base Oxidation Stability in Margarine Emulsion (en)
  • Oxidační stabilita tukové násady v margarinové emulzi (cs)
skos:prefLabel
  • Fat Base Oxidation Stability in Margarine Emulsion
  • Fat Base Oxidation Stability in Margarine Emulsion (en)
  • Oxidační stabilita tukové násady v margarinové emulzi (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00015810!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 521427
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00015810
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • margarine emulsion; fat base; oxygen (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [96FCA64AFDC9]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Filip, Vladimír
  • Šmidrkal, Jan
  • Piska, Ivo
  • Pokorná, Iveta
  • Špičková, Zdenka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software