About: Vliv různých faktorů na průběh autolýzy u kmenů rodu Lactococcus.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Using one autolytic lactococcus strain and one non-autolytic lactococcus strain the influence of the different factors (pH, the growth temperature, the concentration of NaCl, the concentration of citrat buffer) on cell lytic activity were tested and the optimal composition of citrat buffer (the concentration of citrat buffer 0.05 mol.l-1, pH 5, the concentration of NaCl 15 g.l-1, the cultivation for 12 days at 13 °C), using for the detection of autolytic activity, was created. (en)
  • Byl testován vliv různých faktorů (pH, teplota růstu, NaCl, citrátový pufr) na lytickou aktivitu buněk jednoho autolytického laktokokového kmene a jednoho neautolytického laktokokového kmene; dále bylo testováno optimálního složení citrátového pufru (koncentrace citrátového pufru 0,05 mol.l-1, pH 5, koncentrace NaCl 15 g.l-1, kultivace do dobu 12 dnů při 13 °C), který byl použit pro stanovení autolytické aktivity kmenů.
  • Byl testován vliv různých faktorů (pH, teplota růstu, NaCl, citrátový pufr) na lytickou aktivitu buněk jednoho autolytického laktokokového kmene a jednoho neautolytického laktokokového kmene; dále bylo testováno optimálního složení citrátového pufru (koncentrace citrátového pufru 0,05 mol.l-1, pH 5, koncentrace NaCl 15 g.l-1, kultivace do dobu 12 dnů při 13 °C), který byl použit pro stanovení autolytické aktivity kmenů. (cs)
Title
  • Vliv různých faktorů na průběh autolýzy u kmenů rodu Lactococcus.
  • Vliv různých faktorů na průběh autolýzy u kmenů rodu Lactococcus. (cs)
  • Influence of different factors on the course of autolysis in Lactococcus strains. (en)
skos:prefLabel
  • Vliv různých faktorů na průběh autolýzy u kmenů rodu Lactococcus.
  • Vliv různých faktorů na průběh autolýzy u kmenů rodu Lactococcus. (cs)
  • Influence of different factors on the course of autolysis in Lactococcus strains. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00015679!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 549391
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00015679
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Lactococcus sp.; autolysis; citrate buffer (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [57B478769C48]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plocková, Milada
  • Kozáková, Drahomíra
  • Vodrážková, Petra
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software