Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
(en)
Vliv fernentace na obsah patuilinu v kvašených jablečných výrobcích
(cs)
Title
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
(en)
Vliv fernentace na obsah patuilinu v kvašených jablečných výrobcích
(cs)
skos:prefLabel
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
Effect of fermentation on patulin content in fruit juices
(en)
Vliv fernentace na obsah patuilinu v kvašených jablečných výrobcích
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/05:00015532!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2006
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Voldřich, Michal
Ševčík, Rudolf
Čížková, Helena
http://linked.open.../riv/druhVysledku
O - Ostatní výsledky nezařaditelné do žádného z výše uvedených druhů výsledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
519299
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/05:00015532
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
ovocná vína; cidery; degradace patulinu
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
cidery
degradace patulinu
ovocná vína
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[3B217B5F3878]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2005
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Voldřich, Michal
Ševčík, Rudolf
Čížková, Helena
Šurkovská, Marika
Landa, T.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Teoretické základy potravinářských a biochemických technologií
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software