About: Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byl stanoven obsah tuku a složení mastných kyselin jemného a trvanlivého pečiva a mražených krémů z tržní sítě ČR. Obsah tuku i složení MK bylo u jednotlivých druhů pečiva velmi rozdílné
  • Byl stanoven obsah tuku a složení mastných kyselin jemného a trvanlivého pečiva a mražených krémů z tržní sítě ČR. Obsah tuku i složení MK bylo u jednotlivých druhů pečiva velmi rozdílné (cs)
  • Content of fat and fatty acids composition in cookies, biscuits and ice creams in Czech retail were determined. Both analyzed components were very variable. (en)
Title
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy)
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy) (cs)
  • Content of fat and fatty acids composition some food products (cookies, biscuits and ice creams). (en)
skos:prefLabel
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy)
  • Obsah tuku a složení mastných kyselin některých potravinářských výrobků (margariny, jemné a trvanlivé pečivo, mražené krémy) (cs)
  • Content of fat and fatty acids composition some food products (cookies, biscuits and ice creams). (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/04:00013054!RIV/2005/MSM/223305/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 31-36
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 577295
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/04:00013054
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Content of fat;fatty acids composition;cookies;biscuits;ice creams (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6C1A2FFE45F8]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník z konference Atherosklerosa 2004, Praha
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká lékařská společnost J.E.Purkyně
https://schema.org/isbn
  • 80-239-3523-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software