About: The Use of thermic cycles simulating the dutch-type cheese production     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Při výběru nových kmenů rodu Lactococcus pro výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou bylo využito metody termického cyklu simulujícího výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
  • Při výběru nových kmenů rodu Lactococcus pro výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou bylo využito metody termického cyklu simulujícího výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou. (cs)
  • A broad spektrum of methods was used during a selection of new Lactococcus strains for dutch-type cheese production. The mehtod of termic cyclus simulating dutch-type cheese productin seemed to be the most suitable method, considering potential industrial applications in future. (en)
Title
  • The Use of thermic cycles simulating the dutch-type cheese production (en)
  • Využití metody termických cyklů simulujících výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou
  • Využití metody termických cyklů simulujících výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou (cs)
skos:prefLabel
  • The Use of thermic cycles simulating the dutch-type cheese production (en)
  • Využití metody termických cyklů simulujících výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou
  • Využití metody termických cyklů simulujících výrobu sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/04:00013028!RIV06-MZE-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 65-69
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3163)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 594132
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/04:00013028
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • dutch-type cheese; thermic cycles; proteolytic activity; acidification activity; Lactococcus sp. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5C3485909036]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek semináře %22Mléko a sýry 2004%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dráb, Vladimír
  • Plocková, Milada
  • Roubal, Petr
  • Pechačová, Marta
  • Kozáková, Drahomíra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-42
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software