Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Tato práce se zabývá přípravou, identifikací a detekcí antimikrobiálních účinků 6-O-acylsacharos. Délka esterově vázaného uhlovodíkového řetězce byla 10 až 16 atomů uhlíku. Jako indikátorové kmeny byly použity Bacillus subtilis a Aspergillus niger.
- Tato práce se zabývá přípravou, identifikací a detekcí antimikrobiálních účinků 6-O-acylsacharos. Délka esterově vázaného uhlovodíkového řetězce byla 10 až 16 atomů uhlíku. Jako indikátorové kmeny byly použity Bacillus subtilis a Aspergillus niger. (cs)
- The aim of this study was to prepare, identify and detect antimicrobial properties of 6-O-acylsucroses. The length of fatty acids varied from 10 to 16 carbon atoms. As indicator strains Bacillus subtilis and Aspergillus niger were used. (en)
|
Title
| - Estery mastných kyselin se sacharosou - příprava, identifikace, antimikrobiální účinky
- Estery mastných kyselin se sacharosou - příprava, identifikace, antimikrobiální účinky (cs)
- Esters of fatty acids with sucrose - preparation, identification, antimicrobial effects (en)
|
skos:prefLabel
| - Estery mastných kyselin se sacharosou - příprava, identifikace, antimikrobiální účinky
- Estery mastných kyselin se sacharosou - příprava, identifikace, antimikrobiální účinky (cs)
- Esters of fatty acids with sucrose - preparation, identification, antimicrobial effects (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/04:00012781!RIV/2005/MSM/223305/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/04:00012781
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - 6-O-acylsucroses;identification;synthesis;antimicrobial effects;Bacillus subtilis;Aspergillus niger (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XLII. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Filip, Vladimír
- Šmidrkal, Jan
- Bartošová, Eva
- Červenková, Radka
- Špičková, Zdenka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká chemická společnost
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |