Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Vliv obsahu oleje na viskoelasticitu majonéz
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Oil content in mayonnaise is in statistically significant relations with rheological and texture parameters.
(en)
Obsah oleje v majonéze je ve statisticky významném vztahu k rheologickým i sensorickým texturním parametrům.
Title
Vliv obsahu oleje na viskoelasticitu majonéz
Vliv obsahu oleje na viskoelasticitu majonéz
(cs)
Effect of the oil content on the viscoelasticity of mayonnaises
(en)
skos:prefLabel
Vliv obsahu oleje na viskoelasticitu majonéz
Vliv obsahu oleje na viskoelasticitu majonéz
(cs)
Effect of the oil content on the viscoelasticity of mayonnaises
(en)
skos:notation
RIV/60461373:22330/03:00008906!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
103-106
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2004
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Valentová, Helena
Pokorný, Jan
Míková, Kamila
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
633408
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/03:00008906
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
mayonnaise-oil content-viscoelasticity-sensory texture
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
mayonnaise-oil content-viscoelasticity-sensory texture
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[85CF50DF06B1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
CD, Sborník příspěvků - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2003
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pokorný, Jan
Valentová, Helena
Míková, Kamila
Štern, Petr
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
EUR - Evropská
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2003-05-26
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20223300004
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
https://schema.org/isbn
80-902671-6-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 110 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software