About: The use of alveoconsistograph for evaluation of baking improvements     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Dva tuzemské zlepšovací přípravky (Diapol D-27-SV a Baker Plus 2) byly přidávány k pšeničným moukám hladkým ve 3 jakostních skupinách a jejich vliv na reologické vlastnosti těsta a jakost finálního pečiva byl sledován na Chopin alveokonsistografu a pokusným pečením. Oba přípravky zlepšovaly zpracovatelnost a tažnost těsta, průkazně účinnější působení bylo zjištěno v souboru pekařsky slabých mouk. Diapol D-27-SV dosáhl z hlediska nižšího dávkování větší účinek.
  • Czech baker improvements (Diapol D-27-SV and Baker Plus 2) were added to fine flours of 3 different quality sets and their influence on rheological dough behaviour was measured by Chopin alveoconsistograph and baking test. Both components impoved the dough handling and elasticity, higher effect was foud in case of softer wheat flours. Diapol D-27-SV can be marked as more suitable according to achievement nearly same effect with smaller additions. (en)
Title
  • The use of alveoconsistograph for evaluation of baking improvements (en)
  • Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník
  • Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník (cs)
skos:prefLabel
  • The use of alveoconsistograph for evaluation of baking improvements (en)
  • Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník
  • Využití alveokonsistografu pro sledování účinku zlepšovacích pekařských přípravků - sborník (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008422!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 136-139
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 634460
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008422
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • alveoconsistograph; baking improvements; flour; (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2CD0F010F8FA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
  • Švec, Ivan
  • Žďárská, E.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-6-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software