About: Wheat dough fermentograph characteristics     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • : 63 samples of commercial and variety flours were evaluated by standard fermentograph test as a dough with composition and handling simulated bread making process. Gas volume and dough behaviour was tested on fermentograf SJA. At standard dough mixing and formula important differences between commercial and variety flours were found. Bread volume and shape significantly correlated with gases volume during fermentation process. (en)
  • 63 vzorků pšeničných mouk bylo hodnoceno standardních fermentografickým pokusem ve formě těsta, jehož receptura odpovídá výrobním podmínkám v pekárně. Na fermentografu SJA byly sledovány objem kvasných plynů a chování těsta během 160min zkoušky . Při standardní přípravě těsta na farinografu a pevné receptuře byly zjištěny průkazné rozdíly mezi komerčními a odrůdovými moukami. Tvar a měrný finálního výrobku průkazně koreluje s objemem kvasných plynů při fermentaci.
Title
  • Wheat dough fermentograph characteristics (en)
  • Fermentografické charakteristiky pšeničného těsta
  • Fermentografické charakteristiky pšeničného těsta (cs)
skos:prefLabel
  • Wheat dough fermentograph characteristics (en)
  • Fermentografické charakteristiky pšeničného těsta
  • Fermentografické charakteristiky pšeničného těsta (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008419!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 12-13
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 607189
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008419
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fermentograph test; gas volume; wheat flour; (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2DA8BF8E5DB4]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Srní
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník 50. konference chemického inženýrství CHISA 2003
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hrušková, Marie
  • Švec, Ivan
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemického a procesního inženýrství
https://schema.org/isbn
  • 80-86059-36-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software