About: Adulteration of product containing eggs     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The recent Czech Food law (Decree No. 264/2003, 93/2000 and 57/2003 of the law No 110/1997 as amended) specifies the presence or minimum concentration of egg or egg yolk content in relevant food products (mayonnaises, egg pastas, egg liqueurs, dry mixture where the egg presence is declared). (en)
  • Vejce nebo jeho části často představují jednu z nejdražších surovin použitých při výrobě vaječného výrobku. Vaječné výrobky jsou falšovány především vědomým snížením vaječného podílu popřípadě maskováním nedodržení receptury přídavkem stabilizátorů, emulgátorů, plnidel, barviv atd. Mezi vaječné výrobky je možno zařadit: vaječné likéry, likéry s přídavkem vajec, majonézy, tatarské omáčky, vaječné těstoviny, nejrůznější směsi s podílem vajec pro přípravu pokrmů a další výrobky u kterých je výrobcem deklarován obsah vajec, žloutků nebo bílků.
Title
  • Adulteration of product containing eggs (en)
  • Falšování výrobků s obsahem vajec
  • Falšování výrobků s obsahem vajec (cs)
skos:prefLabel
  • Adulteration of product containing eggs (en)
  • Falšování výrobků s obsahem vajec
  • Falšování výrobků s obsahem vajec (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008368!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 1-10
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 607059
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008368
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • vaječný podíl, těstoviny, autenticita (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [38E5879A4D50]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Chihester
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Praktická příručka výrobce a prodejce potravin, 18. aktualizace
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Čížková, Helena
  • Škopek, B.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Wiley
https://schema.org/isbn
  • 80-86229-05-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software