About: Adulteration milk and milk product     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Tekuté mléko je nejčastěji falšováno přídavkem vody a tak snížením podílu sušiny. Ostatní výrobky, zvláště pak označované jako smetanové mohou obsahovat nižší podíl smetany jako poměrně drahé suroviny (mléčného tuku, mléčné sušiny) než je požadováno příslušnou vyhláškou popřípadě deklarováno na obale. Chybějící tuk je pak možno nahradit přídavkem např. rostlinných tuků. Mléko obecně může být ve výrobku nahrazeno např. syrovátkou nebo sojovým preparátem nebo přídavkem nejrůznějších aditiv (barviv, stabilizátorů, emulgátorů, plnidel) k zajištění požadovaných technologických a organoleptických vlastností.
  • The recent Czech Food law No 110/1997 as amended specifies the qualitative parameters of milk and milk products. Milk is often adulterated by addition of water, other products can contain lower content of milk cream (milk fat, milk matter) as the most expensive raw material than is acquired by decree or declared on the packaging. (en)
Title
  • Adulteration milk and milk product (en)
  • Falšování mléka výrobků z mléka a s podílem mléka
  • Falšování mléka výrobků z mléka a s podílem mléka (cs)
skos:prefLabel
  • Adulteration milk and milk product (en)
  • Falšování mléka výrobků z mléka a s podílem mléka
  • Falšování mléka výrobků z mléka a s podílem mléka (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008367!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 1-14
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 607058
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008367
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mléko, mléčné výrobky, autenticita, falšování (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [12831EC74DB0]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Praktická příručka výrobce a prodejce potravin, 20.aktualizace
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Voldřich, Michal
  • Čížková, Helena
  • Škopek, B.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Verlag Dashofer
https://schema.org/isbn
  • 80-86229-05-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software