About: Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Výroba výšestupňových piv kvašením koncentrovaných mladin je ovlivněna vlastnostmi použitého kmene kvasinek. Ve 1/4 provozních zkouškách prověřovány kvasinky používané v ČR. Pozornost byla soustředěna na utilizaci složek extraktu a tvorbu senzoricky aktivních metabolitů.
  • Production of high concentrated beer by fermentation of concentrated wort is influenced by yeast strain properties. Under pilot plants were verified czech yeast strains. The study was aimed at utilization of the extract compounds and volatile metabolites formation. (en)
Title
  • Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv
  • Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv (cs)
  • Factors influencing important senzoric compounds content in high concentrated beers (en)
skos:prefLabel
  • Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv
  • Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv (cs)
  • Factors influencing important senzoric compounds content in high concentrated beers (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008365!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 224-227
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 607046
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008365
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • High concentrated beer, production, volatile compounds, beer taste and aroma (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [155CF9C93565]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Novák, Jan
  • Čížková, Hana
  • Fiala, Jaromír
  • Dobrý, Jiří
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-6-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software