About: The importance of the yeast strain in the formation of analytical and organoleptic properties of beer     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Three bottom fermenting yeast strains Saccharomyces cerevisiae vary in the fermentation and flocculation properties. The differences in these technological characteristics correlate with the differences in the formation and reduction of the fermentation metabolites. The extent of the differences depends on the sensitivity of the yeast strain of the temperature of the technological process. (en)
  • Tři kmeny pivovarských kvasinek spodního kvašení Saccharomyces cerevisiae se liší v hloubce prokvašení i v flokulační a sedimentační schopnosti. S rozdíly v těchto technologických vlastnostech korelují i rozdíly v tvorbě a redukci metabolitů vznikajících během kvašení. Míra rozdílů je závislá na citlivosti kmene na teplotu technologického procesu
Title
  • The importance of the yeast strain in the formation of analytical and organoleptic properties of beer (en)
  • Význam kmene kvasnic v tvorbě analytických a senzorických vlastností piva
  • Význam kmene kvasnic v tvorbě analytických a senzorických vlastností piva (cs)
skos:prefLabel
  • The importance of the yeast strain in the formation of analytical and organoleptic properties of beer (en)
  • Význam kmene kvasnic v tvorbě analytických a senzorických vlastností piva
  • Význam kmene kvasnic v tvorbě analytických a senzorických vlastností piva (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/03:00008352!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 1
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 133
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 635170
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/03:00008352
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Yeast strain, growth curve, sedimentation, hydrophobicity, metabolites (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [AED278943D3D]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Přírodovědecký časopis Vesmír
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 82
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Basařová, Gabriela
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0042-4544
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software