Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
HACCP implementation in food service
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Metodická příručka pro zavádění systému kritických bodů v provozech stravovacích služeb s příklady
Handbook for implementation of HACCP in food service and catering, includes case studies
(en)
Title
HACCP implementation in food service
(en)
Zavádění systému kritických bodů v gastronomických provozech
Zavádění systému kritických bodů v gastronomických provozech
(cs)
skos:prefLabel
HACCP implementation in food service
(en)
Zavádění systému kritických bodů v gastronomických provozech
Zavádění systému kritických bodů v gastronomických provozech
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/02:00006922!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
1-82
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2004
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Voldřich, Michal
Čeřovský, Miroslav
Cahlíková, Naděžda
http://linked.open.../riv/druhVysledku
C - Kapitola v knize
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
671192
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/02:00006922
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
HACCP, catering, GHP, GMP
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
catering
HACCP
GMP
GHP
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[EF04E5833D78]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Praktická příručka výrobce a prodejce potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
3
(
xsd:int
)
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
0
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2002
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Voldřich, Michal
Čeřovský, Miroslav
Cahlíková, Naděžda
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20223300004
number of pages
82
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Dashofer Verlag
https://schema.org/isbn
80-86229-05-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software