About: Vliv fyziologického stavu násadních kvasnic na redukci produktů zahřívaného piva.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Produkty tepelné degradace piva nejvíce snižovaly kvasnice z propagační stanice před prvním nasazením. Fyziologický stav kvasnic z různých nasazení se stanovil acidifikačním testem. Rozdíl vlivu fyziologického stavu kvasnic na produkty tepelného zahřívání piva se hodnotil podle výše absorpčního integrálu stanoveného v destilátech piv.
  • Beer thermal degradation products were mainly reduced by yeast taken directly from the propagation plant before their first pitching. The physiological status of the yeast taken after different No. of pitching were determined using the acidification test. Different influence of the yeast physiological status on the beer thermal degradation products was evaluated, by absorption integral of the beer distillates. (en)
Title
  • Vliv fyziologického stavu násadních kvasnic na redukci produktů zahřívaného piva.
  • Vliv fyziologického stavu násadních kvasnic na redukci produktů zahřívaného piva. (cs)
  • Influence of the physiological status of the pitched yeast on the reduction of the products of the heated beer. (en)
skos:prefLabel
  • Vliv fyziologického stavu násadních kvasnic na redukci produktů zahřívaného piva.
  • Vliv fyziologického stavu násadních kvasnic na redukci produktů zahřívaného piva. (cs)
  • Influence of the physiological status of the pitched yeast on the reduction of the products of the heated beer. (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/02:00006790!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 200
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300006)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 40
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 668888
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/02:00006790
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Yeast, thermal degradation, fysiologický stav, absorpční integrál (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [660D203A37F7]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Kvasný průmysl
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 48
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Veselý, Petr
  • Bláha, Martin
  • Fiala, Jaromír
  • Basařová, Gabriela
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0023-5830
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software