About: Nutritional value of dishes in the Czech student's cafeterias     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Pokrmy servírované jako oběd byly hodnoceny z výživového hlediska. Většina výživových faktorů byla v souladu s VDD, pouze obsah tuku, cholesterolu, kyseliny linolové, vitaminu A a železa byl vyšší a obsah vitaminu C, vlákniny a vápníku nižší než VDD.
  • The dishes (served as lunch) were evaluated from nutritional point of view. The dishes were in most cases in the accordance with RDA. The contents of fat, cholesterol, linoleic acid, vitamin A and Fe were higher and contents of vitamin C, dietary fibre and Ca were lower than RDA. (en)
Title
  • Nutritional value of dishes in the Czech student's cafeterias (en)
  • Výživové hodnocení pokrmů v menzách
  • Výživové hodnocení pokrmů v menzách (cs)
skos:prefLabel
  • Nutritional value of dishes in the Czech student's cafeterias (en)
  • Výživové hodnocení pokrmů v menzách
  • Výživové hodnocení pokrmů v menzách (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004153!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 115-117
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 701839
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004153
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • nutritional value; dishes; Czech student's cafeterias (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4FC448574244]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 56
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Ošancová, Kateřina
  • Huňková, Jana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software