About: Sociologický výzkum obliby a konzumu sýrů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Výzkumu se zúčastnilo 361 osob (60 % žen, 60 % studentů). Sýry byly konzumovány ve většině případů několikrát týdně, většinou s pečivem. Nejdůležitější byla vůně a chuť. Většina respondentů považuje sýry za relativně drahé potraviny.
  • 361 persons (60 % female, 60 % students) took part in the research. Cheeses were consumed in most cases several times in a week, mostly with bakery products. The flavour was not most important. The majority of respondents considered cheeses as relativelyexpensive foods (en)
Title
  • Sociologický výzkum obliby a konzumu sýrů
  • Sociologický výzkum obliby a konzumu sýrů (cs)
  • Sociological research on preference and consumption of cheeses in the Czech republic (en)
skos:prefLabel
  • Sociologický výzkum obliby a konzumu sýrů
  • Sociologický výzkum obliby a konzumu sýrů (cs)
  • Sociological research on preference and consumption of cheeses in the Czech republic (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004051!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 16-20
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 696229
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004051
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • preference; consumption; cheeses; Czech republic (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2D76CA7098AF]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2001 a Celostátních přehlídek sýrů
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Pokorný, Jan
  • Štovčíková, Klára
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-12-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software