About: Přednosti a rizika konzumace syrových potravin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Rizika konzumace syrových potravin jsou v mnoha případech (vejce, maso, mléko, luštěniny) větší než přínosy (vyšší obsah vitaminů a dalších biologicky aktivních látek) z důvodu obsahu mikrobů a přírodních toxických látek.
  • The risks of consumption of uncooked foods are in some cases (eggs, meat, milk, pulses) higher than its assets (higher content of vitamins and other biological active compounds) due to contents of microbes and natural toxic compounds. (en)
Title
  • Přednosti a rizika konzumace syrových potravin
  • Přednosti a rizika konzumace syrových potravin (cs)
  • The advantages and risks of raw foods consumption (en)
skos:prefLabel
  • Přednosti a rizika konzumace syrových potravin
  • Přednosti a rizika konzumace syrových potravin (cs)
  • The advantages and risks of raw foods consumption (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004041!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 156-160
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300004)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 692417
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004041
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • raw foods; consumption; nutritional value, natural toxic compounds (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A5C7602FD5BE]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny - Zpravodaj školního stravování
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 56
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software