About: Vliv reakčních podmínek na průběh enzymové hydrolýzy laktosy     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byl sledován vliv pH, teploty a typu substrátu na enzymovou hydrolýzu laktosy pomocí beta-galaktosidas Maxilact a Lactozym. Optimální teplota je 37°C, pH 7. Přítomnost bílkovin v mléce a v syrovátce zvyšuje stupeň hydrolýzy ve srovnání s hydrolýzou permeátu syrovátky nebo v pufru.
  • The influence of pH, temperature and type of substrate on enzyme hydrolysis of lactose by b-galactosidases Maxilact and Lactozym to glucose and galactose was studied.Optimal temperature is 37°C, pH 7. Presence of proteins in milk and whey enhaces of hydrolysis degree in comparison with whey permeate or buffer system. (en)
Title
  • Vliv reakčních podmínek na průběh enzymové hydrolýzy laktosy
  • Vliv reakčních podmínek na průběh enzymové hydrolýzy laktosy (cs)
  • Influence of reaction conditions on enzymatic hydrolysis of lactose (en)
skos:prefLabel
  • Vliv reakčních podmínek na průběh enzymové hydrolýzy laktosy
  • Vliv reakčních podmínek na průběh enzymové hydrolýzy laktosy (cs)
  • Influence of reaction conditions on enzymatic hydrolysis of lactose (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/01:00004008!RIV/2004/MSM/223304/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 154;158
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 223300005)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 700705
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/01:00004008
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lactose;hydrolysis;beta-galactosidase;milk;whey (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [65B38332412E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů 2001 - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry 2001
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Čurda, Ladislav
  • Rudolfová, Jana
  • Brmčevová, Dagmar
  • Tovarová, Ivana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-12-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software