About: Benzoic acid level in model milk products from goat milk     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Benzoic acid is natural component of acidulated milk product. Two yoghurt series was prepared and inoculated with cultures JK and WV2 three samples each, every sample was from different milking. Enhanced natural volume of benzoic acid in fermentated milkproduct from goat milk may be connect with hippuric acid volume in goat milk. (en)
  • Kyselina benzoová je přirozenou součástí okyselených mléčných výrobků. Byly připraveny dvě jogurtové řady a byly inokulovány kulturami JK a WV2 pokaždé ve třech opakování. Pokaždé z jiného způsobu dojení.Zvýšení přírodního obsahu kyseliny benzoové ve fermentovaných mléčných produktech z kozího mléka může být spojeno s obsahem kyseliny hipurové v kozím mléce.
Title
  • Benzoic acid level in model milk products from goat milk (en)
  • Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
  • Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka (cs)
skos:prefLabel
  • Benzoic acid level in model milk products from goat milk (en)
  • Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka
  • Hladiny kyseliny benzoové v modelových mléčných výrobcích z kozího mléka (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/99:00000812!RIV/2000/MSM/412100
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 39
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 412100003)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Louda, František
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 741823
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/99:00000812
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • benzoic acid; acidulated; yoghurt; cultures (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [74D9F8BD1930]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Den mléka 1999
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Louda, František
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra chovu skotu a mlékařství
https://schema.org/isbn
  • 80-213-0505-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 38 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software