Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Whey is a by product in the process of cheese production. Composition and characteristics of whey are depending on the production technology of the end product and on the quality of the used milk. Liquid whey consists approximately 93% of water and contains almost 50% of total solids present in the milk of which lactose is the main constituent. (en)
- V současné době roste spotřeba mléčných nápojů, z nichž syrovátkové nápoje představují nově se rozvíjející segment nekonvenčních mléčných výrobků, které vyžadují optimální senzorické, fyzikální a chemické vlastnosti. Výroba nápojů pomocí mléčné fermentace může vést k dosažení žádoucího senzorického profilu, což je považováno jako jedna z možností jak zvýšit hodnotu syrovátky. Produkce funkčních nápojů vyrobených na základě fermentace syrovátky bakteriemi mléčného kvašení by mohla být zajímavou alternativou pro využití velkého množství vyrobené syrovátky.
- V současné době roste spotřeba mléčných nápojů, z nichž syrovátkové nápoje představují nově se rozvíjející segment nekonvenčních mléčných výrobků, které vyžadují optimální senzorické, fyzikální a chemické vlastnosti. Výroba nápojů pomocí mléčné fermentace může vést k dosažení žádoucího senzorického profilu, což je považováno jako jedna z možností jak zvýšit hodnotu syrovátky. Produkce funkčních nápojů vyrobených na základě fermentace syrovátky bakteriemi mléčného kvašení by mohla být zajímavou alternativou pro využití velkého množství vyrobené syrovátky. (cs)
|
Title
| - Fermentace syrovátky bakteriemi mléčného kvašení
- Fermentace syrovátky bakteriemi mléčného kvašení (cs)
- Whey fermentation by lactic acid bacteria (en)
|
skos:prefLabel
| - Fermentace syrovátky bakteriemi mléčného kvašení
- Fermentace syrovátky bakteriemi mléčného kvašení (cs)
- Whey fermentation by lactic acid bacteria (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/11:52750!RIV12-MSM-41210___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/11:52750
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - whey, fermentation, lactic acid, lactic acid bacteria (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mlékařské listy - Zpravodaj
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...ain/vavai/riv/wos
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |