About: Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Dissected belly forms c. 2O % of carcass body. Its complicated tissue structure doesn´t allow to estimate the class of this meat part easily. The article describes the possibility of the belly meat part classification: 1. Forecast according to lean meat share in carcass body, 2. subjective classification, 3. instrument usage (VIA). (en)
  • Disekovaný bok tvoří cca 20% jatečného trupu. Jeho komplikované tkáňové složení neumožňuje snadno odhadnout kvalitu této partie. Článek popisuje možnosti klasifikace partie boku: 1.Odhad dle zmasilosti JUT, 2. subjektivní hodnocení, 3. využití přístojů (obrazová analýza).
  • Disekovaný bok tvoří cca 20% jatečného trupu. Jeho komplikované tkáňové složení neumožňuje snadno odhadnout kvalitu této partie. Článek popisuje možnosti klasifikace partie boku: 1.Odhad dle zmasilosti JUT, 2. subjektivní hodnocení, 3. využití přístojů (obrazová analýza). (cs)
Title
  • Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat
  • Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat (cs)
  • Possibilities of the objective classification of the pig belly meat part (en)
skos:prefLabel
  • Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat
  • Možnosti objektivního hodnocení partie boku prasat (cs)
  • Possibilities of the objective classification of the pig belly meat part (en)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/07:22109!RIV08-MZE-41210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 46;47
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QG60045), Z(MSM6046070901)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 67
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 435332
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/07:22109
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pig; carcas composition; belly; VIA (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DCF048D78872]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Náš chov
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 3
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Stupka, Roman
  • Čítek, Jaroslav
  • Šprysl, Michal
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0027-8068
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software