About: Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Chemické a organoleptické změny čtyř odrůd jablek (Golden Delicious, Idared, Gloster a Čistecké lahůdkové) byly sledovány při skladování v normální atmosféře po dobu 14 týdnů při teplotě 10 °C a relativní vlhkosti 70 %. Senzorická kvalita byla hodnocena jednak pomocí bodové stupnice, a zároveň byl senzorický profil hodnocen stupnicí grafickou. Dále byly stanoveny: změny hmotnosti, celková sušina, titrační kyselost, refraktometrická sušina a obsah vitamínu C.
  • Chemické a organoleptické změny čtyř odrůd jablek (Golden Delicious, Idared, Gloster a Čistecké lahůdkové) byly sledovány při skladování v normální atmosféře po dobu 14 týdnů při teplotě 10 °C a relativní vlhkosti 70 %. Senzorická kvalita byla hodnocena jednak pomocí bodové stupnice, a zároveň byl senzorický profil hodnocen stupnicí grafickou. Dále byly stanoveny: změny hmotnosti, celková sušina, titrační kyselost, refraktometrická sušina a obsah vitamínu C. (cs)
  • Chemical and organoleptical changes of four apple cultivars were monitored during their storage for 14 weeks at 10 °C and relative humidity 70 %. Sensory quality was evaluated by point scale and sensory profile by graphical scale. The following parameters were monitored: weight changes, dry matter content, titratable acidity, refractometry changes and vitamin C content. (en)
Title
  • Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování
  • Monitoring of chemical and organoleptical changes of selected apple cultivars during their storage (en)
  • Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování (cs)
skos:prefLabel
  • Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování
  • Monitoring of chemical and organoleptical changes of selected apple cultivars during their storage (en)
  • Sledování chemických a organoleptických změn vybraných odrůd jablek během skladování (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/06:17946!RIV07-MSM-41210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 39;45
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046070901)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 499710
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/06:17946
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sensory analysis, apples, storage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F439C05448B6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuvedeno, 0
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXVII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Koudela, Martin
  • Poustková, Ivana
  • Kouřimská, Lenka
  • Turková, Tereza
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP Praha
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software