About: Konvenční a ohmické zpracování kozího mléka     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Portugal goat cheese produced either by traditional method or by procedures employing ohmic heating was evaluated according to their after one month of maturation. The observed pH value, total acidity, total solids, ash, fatty acid, sensory properties. (en)
  • Portugalský kozí syr sa vyrába tradične alebo sa používa ohmického ohrevu. Sledovanými ukazovateľmi vyrobených syrov boli konfrontované oba spôsoby ohrevu kozieho mlieka pri ich príprave.Sledovaná bola pH hodnota, celková titračná kyslosť, sušina, popol a zastúpenie jednotlivých mastných kyselín a senzorické hodnocenie.
  • Portugalský kozí syr sa vyrába tradične alebo sa používa ohmického ohrevu. Sledovanými ukazovateľmi vyrobených syrov boli konfrontované oba spôsoby ohrevu kozieho mlieka pri ich príprave.Sledovaná bola pH hodnota, celková titračná kyslosť, sušina, popol a zastúpenie jednotlivých mastných kyselín a senzorické hodnocenie. (cs)
Title
  • Konvenční a ohmické zpracování kozího mléka
  • Conventional and ohmic processing of goat milk (en)
  • Konvenční a ohmické zpracování kozího mléka (cs)
skos:prefLabel
  • Konvenční a ohmické zpracování kozího mléka
  • Conventional and ohmic processing of goat milk (en)
  • Konvenční a ohmické zpracování kozího mléka (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/06:17856!RIV07-MSM-41210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 63;66
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046070901)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 482289
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/06:17856
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • goat milk, heating, processing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D31B11B2238B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuvedeno, 0
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Praktikum pro faremní zpracovatele mléka (Seminář pro praxi) – Výroba sýrů
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Poustková, Ivana
  • Staruch, Ladislav
  • Brezovický, Lubomír
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra kvality zemědělských produktů
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1480-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software