About: Senzorické hodnocení uzených sýrů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Sensory profiles of threes samples of smoked cheese were evaluated by unstructured graphical scale. Samples were analysed immediately after opening the original packaging and 24 hours later. Descriptors in which assessors found the biggest differences after storage varied according to the type of cheese. (en)
  • Senzorický profil třech druhů uzených sýrů byl hodnocen grafickou nestrukturovanou stupnicí. Vzorky vyly analyzovány okamžitě po otevření originálního obalu a po 24 hodinách. Deskriptory, ve kterých hodnotitelé shledali největší rozdíly po skladování se lišily v závislosti na druhu sýra.
  • Senzorický profil třech druhů uzených sýrů byl hodnocen grafickou nestrukturovanou stupnicí. Vzorky vyly analyzovány okamžitě po otevření originálního obalu a po 24 hodinách. Deskriptory, ve kterých hodnotitelé shledali největší rozdíly po skladování se lišily v závislosti na druhu sýra. (cs)
Title
  • Senzorické hodnocení uzených sýrů
  • Sensory assessment of smoked cheese (en)
  • Senzorické hodnocení uzených sýrů (cs)
skos:prefLabel
  • Senzorické hodnocení uzených sýrů
  • Sensory assessment of smoked cheese (en)
  • Senzorické hodnocení uzených sýrů (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/06:17564!RIV07-MSM-41210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 23;29
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046070901)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 498930
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/06:17564
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sensory analysis, smoked cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2727681B9002]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • ČZU v Praze
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • ČZU v Praze
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuvedeno, 0
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Praktikum pro faremní zpracovatele mléka (Seminář pro praxi) – Výroba sýrů
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Babička, Luboš
  • Kouřimská, Lenka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra kvality zemědělských produktů
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1480-X
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software