About: Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V současné době se výživa stále více zaměřuje na zdravotně prospěšné potraviny a k nim můžeme řadit mléčné výrobky z kozího mléka i kozí maso. Hlavní předností kozího mléka je vysoká stravitelnost a jeho využití ve výživě dětí při intoleranci kravského mléka. Práce hodnotila vybrané ukazatele mléčné užitkovosti ovlivňující laktaci koz. Průměrná denní dojivost byla na farmě za rok 2004 – 3,26 kg mléka, obsah tuku 2,42 %,obsah bílkovin 2,80 % a obsah laktózy 4,48 %.
  • V současné době se výživa stále více zaměřuje na zdravotně prospěšné potraviny a k nim můžeme řadit mléčné výrobky z kozího mléka i kozí maso. Hlavní předností kozího mléka je vysoká stravitelnost a jeho využití ve výživě dětí při intoleranci kravského mléka. Práce hodnotila vybrané ukazatele mléčné užitkovosti ovlivňující laktaci koz. Průměrná denní dojivost byla na farmě za rok 2004 – 3,26 kg mléka, obsah tuku 2,42 %,obsah bílkovin 2,80 % a obsah laktózy 4,48 %. (cs)
  • Nutrition of farm animals are focused more and more to health beneficial food, milk product of goat milk and goat meat to for example. The main positive trait of goat milk is his high digestible value and using in children nutrition with non-tolerance to cow milk. The work evaluated chosen factors of milk production influencing to goat lactation. The average of daily milk yield was 3,26 kg of milk with 2,42% of fatt, 2,8% of protein and 4,48% of laktose in 2004. (en)
Title
  • Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz
  • Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz (cs)
  • Evaluation of milk production and milk solid components in relation to lactation period in goat milk (en)
skos:prefLabel
  • Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz
  • Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz (cs)
  • Evaluation of milk production and milk solid components in relation to lactation period in goat milk (en)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/05:12201!RIV06-MSM-41210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 105;108
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046070901)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 543027
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/05:12201
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • lactation number, phase of lactation, goat milk (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7DA53BBA101E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
  • Neuvedeno, 0
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník z konference z mezinárodní účastí %22Den mléka 2005%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Stádník, Luděk
  • Toušová, Renata
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. (Katedra speciální zootechniky; Katedra kvality zemědělských produktů); Česká zemědělská společnost; ISV NAKLADATELSTVÍ
https://schema.org/isbn
  • 80-213-1327-7
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software