Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - V současné době se výživa stále více zaměřuje na zdravotně prospěšné potraviny a k nim můžeme řadit mléčné výrobky z kozího mléka i kozí maso. Hlavní předností kozího mléka je vysoká stravitelnost a jeho využití ve výživě dětí při intoleranci kravského mléka. Práce hodnotila vybrané ukazatele mléčné užitkovosti ovlivňující laktaci koz. Průměrná denní dojivost byla na farmě za rok 2004 – 3,26 kg mléka, obsah tuku 2,42 %,obsah bílkovin 2,80 % a obsah laktózy 4,48 %.
- V současné době se výživa stále více zaměřuje na zdravotně prospěšné potraviny a k nim můžeme řadit mléčné výrobky z kozího mléka i kozí maso. Hlavní předností kozího mléka je vysoká stravitelnost a jeho využití ve výživě dětí při intoleranci kravského mléka. Práce hodnotila vybrané ukazatele mléčné užitkovosti ovlivňující laktaci koz. Průměrná denní dojivost byla na farmě za rok 2004 – 3,26 kg mléka, obsah tuku 2,42 %,obsah bílkovin 2,80 % a obsah laktózy 4,48 %. (cs)
- Nutrition of farm animals are focused more and more to health beneficial food, milk product of goat milk and goat meat to for example. The main positive trait of goat milk is his high digestible value and using in children nutrition with non-tolerance to cow milk. The work evaluated chosen factors of milk production influencing to goat lactation. The average of daily milk yield was 3,26 kg of milk with 2,42% of fatt, 2,8% of protein and 4,48% of laktose in 2004. (en)
|
Title
| - Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz
- Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz (cs)
- Evaluation of milk production and milk solid components in relation to lactation period in goat milk (en)
|
skos:prefLabel
| - Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz
- Sledování produkce mléka a obsahu pevných složek mléka v závislosti na fázi laktace u vybraného souboru koz (cs)
- Evaluation of milk production and milk solid components in relation to lactation period in goat milk (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/05:12201!RIV06-MSM-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/05:12201
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - lactation number, phase of lactation, goat milk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník z konference z mezinárodní účastí %22Den mléka 2005%22
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Stádník, Luděk
- Toušová, Renata
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. (Katedra speciální zootechniky; Katedra kvality zemědělských produktů); Česká zemědělská společnost; ISV NAKLADATELSTVÍ
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |