Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Brassinosteroidy zvyšují obsah mokrého lepku,a optimalizují amylázovou enzymovou aktivitu a pádová čísla Haggberga. lze očekávat přínos ošetření v méně příznivých, marginálních horských a podhorských oblastech.Teploty negativně korelují s obsahem Cu, kladně s Mg a Zn, srážky negativně s Ca, K a Cu. Při slunném počasí je obsah lepku i pádové číslo vyšší, a kvalita zrna lepší. A BOC Gly, BOC Gly ChoL, 4154 BR a 4831 CYKLO zvýšil číslo poklesu, a 4861-sůl LEV, Olefin-Vy a 24-epi, je snížil.
- Brassinosteroidy zvyšují obsah mokrého lepku,a optimalizují amylázovou enzymovou aktivitu a pádová čísla Haggberga. lze očekávat přínos ošetření v méně příznivých, marginálních horských a podhorských oblastech.Teploty negativně korelují s obsahem Cu, kladně s Mg a Zn, srážky negativně s Ca, K a Cu. Při slunném počasí je obsah lepku i pádové číslo vyšší, a kvalita zrna lepší. A BOC Gly, BOC Gly ChoL, 4154 BR a 4831 CYKLO zvýšil číslo poklesu, a 4861-sůl LEV, Olefin-Vy a 24-epi, je snížil. (cs)
- Brassinosteroids enhance wet gluten content,and optimise amylases as Haggberg Falling numbers They could be most effective in non convenient stands marginal, montain or submontain regions. The temepratures during ripenning correlate negatively to Cu, positively to Mg a Zn, negatively to rainfalls correlate Ca, K and Cu. In sunny weather wet gluten content and Falling number were higher and grain quality improoved.. A BOC Gly, BOC Gly ChoL, 4154 BR a 4831 CYKLO enhance Falling number 4861-salt LEV, Olefin-Vy and 24-epi,diminished them.. (en)
|
Title
| - Mineral content of wheat grain after the applique of brassinosteroids (en)
- Minerální složení zrna pšenice po aplikaci brassinosteroidů
- Minerální složení zrna pšenice po aplikaci brassinosteroidů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Mineral content of wheat grain after the applique of brassinosteroids (en)
- Minerální složení zrna pšenice po aplikaci brassinosteroidů
- Minerální složení zrna pšenice po aplikaci brassinosteroidů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/04:6303!RIV/2005/MSM/412105/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/04:6303
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Falling number, wet gluten, tensility, mineral content,yield, brassinosteroids (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků 35. Sympozium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kroutil, Milan
- Hejtmánková, Alena
- Hradecká, Dana
- Staszková, Ludmila
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav potravinářský
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |