Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Býci plemene hereford (34 kusů) byli zařazeni do výkrmu po odstavu ve věku 210 dní. Jateční býci byli poráženi v průměrné porážkové hmotnosti 550-590 kg. V rámci sledování jatečné hodnoty byly zjišťovány následující ukazatele u býků celkem a podle zařazení do třídy zmasilosti: celoživotní průměrný denní přírůstek v g, živá hmotnost před porážkou v kg, hmotnost jatečně opracovaného těla v kg, jatečná výtěžnost z živé hmotnosti před porážkou v %, podíl jednotlivých masitých částí a kostí z jatečně opracovaného těla v %, podíl masa a kostí z jatečně opracovaného těla v %, poměr maso : kosti.
- Hereford bulls (34 heads) were used for fattening after being weaned at the age of 210 days. Slaughter bulls were slaughtered in an average slaughter weight of 550 to 590 kg. Evaluation of indicators of the carcass value was carried out during the check slaughters when carcass bodies were cut into the individual butcher pieces. The following indicators were observed within the tests of the carcass value of bulls both in general and according classification into classes due to their meatiness (according to SEUROP): whole-life average daily gain in grams, life weight before slaughter in kg, carcass weight in kg, carcass efficiency of life weight before slaughter in %, percentage of individual meat parts and bones of the carcass body in %, percentage of meat and bones of the carcass body in %, ratio of meat:bones. (en)
|
Title
| - Ukazatele jatečné hodnoty u plemene hereford podle zatřídění do tříd SEUROP
- Ukazatele jatečné hodnoty u plemene hereford podle zatřídění do tříd SEUROP (cs)
- Carcass value indicators in hereford bulls according to SEUROP (en)
|
skos:prefLabel
| - Ukazatele jatečné hodnoty u plemene hereford podle zatřídění do tříd SEUROP
- Ukazatele jatečné hodnoty u plemene hereford podle zatřídění do tříd SEUROP (cs)
- Carcass value indicators in hereford bulls according to SEUROP (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/03:00005488!RIV/2004/MSM/412104/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/03:00005488
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hereford; fattening; slaughter carcass value (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník - z konference Aktuální problémy šlechtění, chovu, zdraví a produkce skotu 2003
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Vaněk, D.
- Kolářský, F.
- Nová, Veronika
- Bukač, V.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |