Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The contribution informs about analysis of perception of pork by consumers in the Czech Republic. In 2001 the meat-consumers exploration was focused to perception analysing the 6 type of meat by the Czech consumer (pork, beef, chicken, fish, weal and mutton). During the above mentioned study the 148 questioners of random selected meat consumers was analysed. The pork has a Czech consumer the dominant position until now (50% from the total annual meat consumtion per capita in the CR presents pork). The Czech consumer decision during the shopping of pork is mainly influent by freshness and quality, health aspects the meat fatness and availability. (en)
- Příspěvek informuje o analýze vnímání vepřového masa spotřebitelem v ČR. V roce 2001 byl proveden výzkum vnínmání 6 druhů masa českým spotřebitelem (maso vepřové, hovězí, drůbeží, rybí, telecí a skopové). Během uvedeného výzkumu byl proveden rozbor dotazníků u 148 náhodně vybraných spotřebitelů masa. Vepřové maso má dosud u českého spotřebitele dominantní postavení (50% je současná spotřeba vepřového masa z celkové roční spotřeby masa na jednoho obyvatele). Český spotřebitel upřednostňuje při nákupu vepřového masa jeho kvalitu a čerstvost, zdravotní nezávadnost, tučnost, cenu a dostupnost.
|
Title
| - Perception of pork quality by the current consumer
- Perception of pork quality by the current consumer (en)
- Perception of pork quality by the current consumer (cs)
|
skos:prefLabel
| - Perception of pork quality by the current consumer
- Perception of pork quality by the current consumer (en)
- Perception of pork quality by the current consumer (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/02:00004063!RIV/2003/MSM/412103/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/02:00004063
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat, pork, quality, perception, preference, consumer, Czech Republic (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Neužil, Tomáš
- Pour, Miloslav
- Červenka, Tomáš
- Neto, Manuel
- Sedlačík, Petr
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |