About: Perception of pork quality by the current consumer     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The contribution informs about analysis of perception of pork by consumers in the Czech Republic. In 2001 the meat-consumers exploration was focused to perception analysing the 6 type of meat by the Czech consumer (pork, beef, chicken, fish, weal and mutton). During the above mentioned study the 148 questioners of random selected meat consumers was analysed. The pork has a Czech consumer the dominant position until now (50% from the total annual meat consumtion per capita in the CR presents pork). The Czech consumer decision during the shopping of pork is mainly influent by freshness and quality, health aspects the meat fatness and availability. (en)
  • Příspěvek informuje o analýze vnímání vepřového masa spotřebitelem v ČR. V roce 2001 byl proveden výzkum vnínmání 6 druhů masa českým spotřebitelem (maso vepřové, hovězí, drůbeží, rybí, telecí a skopové). Během uvedeného výzkumu byl proveden rozbor dotazníků u 148 náhodně vybraných spotřebitelů masa. Vepřové maso má dosud u českého spotřebitele dominantní postavení (50% je současná spotřeba vepřového masa z celkové roční spotřeby masa na jednoho obyvatele). Český spotřebitel upřednostňuje při nákupu vepřového masa jeho kvalitu a čerstvost, zdravotní nezávadnost, tučnost, cenu a dostupnost.
Title
  • Perception of pork quality by the current consumer
  • Perception of pork quality by the current consumer (en)
  • Perception of pork quality by the current consumer (cs)
skos:prefLabel
  • Perception of pork quality by the current consumer
  • Perception of pork quality by the current consumer (en)
  • Perception of pork quality by the current consumer (cs)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/02:00004063!RIV/2003/MSM/412103/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 142
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 412100003)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 657966
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/02:00004063
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat, pork, quality, perception, preference, consumer, Czech Republic (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C643359D58DC]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Neužil, Tomáš
  • Pour, Miloslav
  • Červenka, Tomáš
  • Neto, Manuel
  • Sedlačík, Petr
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-213-0926-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software