Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - U souboru 530 jatečných králíků - brojlerů byly měřeny hodnoty vodivosti svalstva stehna a bedrovců 10 min po porážce a po vychlazení jatečného trupu na 4 °C. Vodivost po porážce činila u svaloviny stehna 9,2+ mS, u bedrovců 8,66+ mS, po vychlazení pak 5,44 mS a 6,57 mS. Vodivost vykazuje střední až vysokou proměnlivost s tendencí poklesu hodnot chlazením. Jsou odhadovány standardní hodnoty vodivosti králičího masa jako ukazatel kvality.
- Conductivity of rabbit meat batch consisting 530 rabbit broilers was measured in the muscle of thighs and loin 10 min after killing and after chilling of the carcass to 4°C. The conductivity of muscles of thighs reached the average value 9,2 mS after killing and at 4 °C 5,44 mS, the same parameter of muscles of loins was 8,66 mS and 6,57 mS respectively. Standard values of conductivity are estimated as a parameter of meat quality. (en)
|
Title
| - Conductivity of rabbit meat and its postmortale changes. (en)
- Vodivost králičího masa a její postmortální změny.
- Vodivost králičího masa a její postmortální změny. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Conductivity of rabbit meat and its postmortale changes. (en)
- Vodivost králičího masa a její postmortální změny.
- Vodivost králičího masa a její postmortální změny. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/02:00003985!RIV/2003/MSM/412103/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/02:00003985
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - rabbit meat, conductivity of meat, postmortale changes, meat quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník - Setrvalý rozvoj rostlinné a živočišné produkce - cesta k rozvoji českého venkova
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Mach, Karel
- Majzlík, Ivan
- Nováková, V.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |