Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Millin and baking quality of T. monococcum, T. dicoccon, kamut and spring variety of T.aestivum Triso as check variety were studied. Substantially higher protein content, wet gluten content and ash content were typical for non-traditional wheat in comparison with check variety of T.aestivum. Quality of gluten complex, characterised by SDS-test was better at the check variety. (en)
- Mlynářská a pekařská jakost byla hodnocena u pšenice jednozrnky, dvouzrnky, kamutu a kontroly - jarní pšenice obecné Triso. Netradiční druhy pšenic vykazovaly oproti kontrole podstatně vyšší obsah N-látek, mokrého lepku a popelovin. Kvalita lepkového komplexu, charakterizovaná SDS-testem však byla lepší u kontroly. Měrný objem pečiva byl u netradičních pšenic nižší, ale senzorické hodnocení pečiva bylo lepší ve srovnání s kontrolou.
|
Title
| - Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic (jednozrnka, dvouzrnka, kamut) a možnosti jejich využití
- Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic (jednozrnka, dvouzrnka, kamut) a možnosti jejich využití (cs)
- Milling and baking quality non-traditional wheats (T.monococcum, T.dicoccon, kamut) and possibilities of their using (en)
|
skos:prefLabel
| - Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic (jednozrnka, dvouzrnka, kamut) a možnosti jejich využití
- Mlynářská a pekařská jakost netradičních druhů pšenic (jednozrnka, dvouzrnka, kamut) a možnosti jejich využití (cs)
- Milling and baking quality non-traditional wheats (T.monococcum, T.dicoccon, kamut) and possibilities of their using (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/01:00002353!RIV/2002/GA0/412102/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(GA303/01/1380), Z(MSM 412100002)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/01:00002353
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - T.monococcum, T.dicoccon, kamut, milling quality, baking quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník - Aktuální poznatky v oblasti jakosti zemědělské a potravinářské produkce
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Capouchová, Ivana
- Petr, Jiří
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Výzkumný ústav pícninářský, spol. s r.o.
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |