About: Biochemical and physiological parameters of post harvest maturation     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • U obilek ječmene pozorujeme v posklizňovém období pomalé a nejdnotné klíčení. Nejlépe je možno charakterizovat intenzitu dormance pomocí indexu a rychlosti klíčení. Úroveň inetenzity dormance a úroveň vitality dané partie obilek je možno do určité míry odhadnout na základě jejich reakce na exogenní aplikaci kyseliny giberelové a kyseliny abscisové.
  • U obilek ječmene pozorujeme v posklizňovém období pomalé a nejdnotné klíčení. Nejlépe je možno charakterizovat intenzitu dormance pomocí indexu a rychlosti klíčení. Úroveň inetenzity dormance a úroveň vitality dané partie obilek je možno do určité míry odhadnout na základě jejich reakce na exogenní aplikaci kyseliny giberelové a kyseliny abscisové. (cs)
  • In barley caryopses slow and uneven germination is observed. Intensity of dormancy can be characterized best with the index and germination rate. Level of dormancy intensity and vitality of the given caryopses lot is possible to predict to a certain extent according to their reaction to exogenous application of gibberelic acid and abscisic acid. (en)
Title
  • Biochemical and physiological parameters of post harvest maturation (en)
  • Biochemické a fyziologické parametry posklizňového dozrávání
  • Biochemické a fyziologické parametry posklizňového dozrávání (cs)
skos:prefLabel
  • Biochemical and physiological parameters of post harvest maturation (en)
  • Biochemické a fyziologické parametry posklizňového dozrávání
  • Biochemické a fyziologické parametry posklizňového dozrávání (cs)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/99:#0000192!RIV06-GA0-60193697
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 7-11
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GA522/97/0366)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 735838
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/99:#0000192
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • barley; dormancy (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [13BBC1340A8D]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Fyziologické aspekty posklizňového dozrávání sladovnického ječmene
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Psota, Vratislav
  • Havlová, Pavla
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software