About: Pivo se sníženým obsahem glutenu a způsob jeho výroby     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Pivo se sníženým obsahem glutenu vyrobené ze sladiny obsahující 50 až 100 % hmotnostních ječného sladu, přičemž toto pivo obsahuje maximálně 10 mg glutenu na 100 g sušiny. Způsob výroby tohoto piva se sníženým obsahem glutenu, zejména piva vhodné pro celiatiky, obsahujícího sypání ječného sladu 50 až 100 % hmotnostních, přičemž ječný slad obsahuje gluten, spočívá ve snižování obsahu glutenu ve vyrobeném pivu srážením bílkovin taninem a/nebo hydrolýzou bílkovin proteázami a/nebo náhradou části ječného sladu do 50 % hmotnostních sladem z pohanky a/nebo škrobovými sirupy, přičemž maximální obsah glutenu je 10 mg na 100 g sušiny.
  • Pivo se sníženým obsahem glutenu vyrobené ze sladiny obsahující 50 až 100 % hmotnostních ječného sladu, přičemž toto pivo obsahuje maximálně 10 mg glutenu na 100 g sušiny. Způsob výroby tohoto piva se sníženým obsahem glutenu, zejména piva vhodné pro celiatiky, obsahujícího sypání ječného sladu 50 až 100 % hmotnostních, přičemž ječný slad obsahuje gluten, spočívá ve snižování obsahu glutenu ve vyrobeném pivu srážením bílkovin taninem a/nebo hydrolýzou bílkovin proteázami a/nebo náhradou části ječného sladu do 50 % hmotnostních sladem z pohanky a/nebo škrobovými sirupy, přičemž maximální obsah glutenu je 10 mg na 100 g sušiny. (cs)
  • Beer with a reduced gluten content produced from a wort comprising 50-100% by weight of barley malt, wherein the beer contains a maximum of 10 mg of gluten per 100 g dry weight. A method of production of beer with a reduced content of gluten in particular beer suitable for celiac containing barley malt proportion of 50 to 100% by weight, the barley malt contains gluten, consists in reducing the content of gluten in the produced beer by proteins precipitation with tannin and / or hydrolysis of proteins by proteases and / or by replacing part of barley malt to 50% by weight of malt from buckwheat and / or starch syrup, and the maximum gluten content is 10 mg per 100 g dry weight. (en)
Title
  • Pivo se sníženým obsahem glutenu a způsob jeho výroby
  • Pivo se sníženým obsahem glutenu a způsob jeho výroby (cs)
  • Beer with reduced content of gluten and the method of its production (en)
skos:prefLabel
  • Pivo se sníženým obsahem glutenu a způsob jeho výroby
  • Pivo se sníženým obsahem glutenu a způsob jeho výroby (cs)
  • Beer with reduced content of gluten and the method of its production (en)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/13:#0000841!RIV14-MPO-60193697
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FI-IM5/067)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 303804
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 96314
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/13:#0000841
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • gluten; beer; wort; low-gluten beer (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1505770C6743]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Prokeš, Josef
  • Hašková, Danuša
  • Škach, Josef
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software