Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - ČSN 56 6636 Postup výroby sladu používaný při výběru odrůd jarního ječmene doporučených pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením „České pivo“ Metoda je založena na sledování klíčení malého množství zrna ječmene v mikrosladovně. V průběhu sladování je regulován růst embrya, koleoptile a kořínků a tím jsou omezeny ztráty zkvasitelných cukrů za současné podpory tvorby především hydrolytických enzymů. Mikrosladovna je zkušební přístroj pro technologickou zkoušku sladovnického ječmene. V mikrosladovně jsou napodobeny podmínky sladování v pneumatické sladovně.
- ČSN 56 6636 Postup výroby sladu používaný při výběru odrůd jarního ječmene doporučených pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením „České pivo“ Metoda je založena na sledování klíčení malého množství zrna ječmene v mikrosladovně. V průběhu sladování je regulován růst embrya, koleoptile a kořínků a tím jsou omezeny ztráty zkvasitelných cukrů za současné podpory tvorby především hydrolytických enzymů. Mikrosladovna je zkušební přístroj pro technologickou zkoušku sladovnického ječmene. V mikrosladovně jsou napodobeny podmínky sladování v pneumatické sladovně. (cs)
- ČSN 56 6636 The malt production procedure used at the selection of spring barley varieties recommended for production of beer with the protected geographical indication “Czech Beer”. The method is based on monitoring germination of a small amount of barley grain in a micromalting house. During malting, the growth of an embryo, coleoptile and rootlets is regulated and loss of fermentable sugars limited and, simultaneously, production of mainly hydrolytic enzymes is supported. The micromalting plant is a testing device for technological check of malting barley. The micromalting plant imitates malting conditions in a pneumatic malt house. (en)
|
Title
| - ČSN 56 6636 The malt production procedure used at the selection of spring barley varieties recommended for production of beer with the protected geographical indication “Czech Beer” (en)
- ČSN 56 6636 Postup výroby sladu používaný při výběru odrůd jarního ječmene doporučených pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením „České pivo“
- ČSN 56 6636 Postup výroby sladu používaný při výběru odrůd jarního ječmene doporučených pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením „České pivo“ (cs)
|
skos:prefLabel
| - ČSN 56 6636 The malt production procedure used at the selection of spring barley varieties recommended for production of beer with the protected geographical indication “Czech Beer” (en)
- ČSN 56 6636 Postup výroby sladu používaný při výběru odrůd jarního ječmene doporučených pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením „České pivo“
- ČSN 56 6636 Postup výroby sladu používaný při výběru odrůd jarního ječmene doporučených pro výrobu piva s chráněným zeměpisným označením „České pivo“ (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60193697:_____/12:#0000683!RIV13-MSM-60193697
- ČSN 56 6636
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60193697:_____/12:#0000683
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - barley; malting; malt; protected geographical indication “Czech Beer” (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...PrislusnehoOrganu
| - Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Gorazdova 24, 128 01 Praha 2
|
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Psota, Vratislav
- Sachambula, Lenka
|
http://linked.open...iv/uzemniPlatnost
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |