About: ČSN 56 0186-2 Metody zkoušení piva – Část 2: Senzorické zkoušení     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Organoleptická charakteristika piva představuje významný ukazatel jakosti, ověřitelný samotným konzumentem. Může tak podstatně ovlivňovat úspěšnost produktu na trhu. K vyloučení možnosti výskytu subjektivních prvků při posuzování a pro zajištění co nejvyšší míry objektivity jsou přesně vymezeny podmínky senzorického zkoušení v souladu s metodikou EBC.
  • Organoleptická charakteristika piva představuje významný ukazatel jakosti, ověřitelný samotným konzumentem. Může tak podstatně ovlivňovat úspěšnost produktu na trhu. K vyloučení možnosti výskytu subjektivních prvků při posuzování a pro zajištění co nejvyšší míry objektivity jsou přesně vymezeny podmínky senzorického zkoušení v souladu s metodikou EBC. (cs)
  • Organoleptic characteristic of beer represents significant indicator of quality which is verifiable by consumer oneself. Thus, organoleptic characteristic can influence success of the product on the market place. The conditions of sensory testing were precisely specified according to EBC methodology to eliminate possibility of subjective element occurrence and to provide maximal objectivity during the assessment. (en)
Title
  • ČSN 56 0186-2 Metody zkoušení piva – Část 2: Senzorické zkoušení
  • ČSN 56 0186-2 Metody zkoušení piva – Část 2: Senzorické zkoušení (cs)
  • ČSN 56 0186-2 Testing methods for beer – Part 2: Sensory testing (en)
skos:prefLabel
  • ČSN 56 0186-2 Metody zkoušení piva – Část 2: Senzorické zkoušení
  • ČSN 56 0186-2 Metody zkoušení piva – Část 2: Senzorické zkoušení (cs)
  • ČSN 56 0186-2 Testing methods for beer – Part 2: Sensory testing (en)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/11:#0000729!RIV13-MZE-60193697
  • ČSN 56 0186-2
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, Z(MSM6019369701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 192403
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/11:#0000729
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beer; sensory testing; taste; flavour; off-flavour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...PrislusnehoOrganu
  • Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, Gorazdova 24, Praha 2
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [974BAD013B10]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Čejka, Pavel
  • Černý, L.
http://linked.open...iv/uzemniPlatnost
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software