About: ČSN 56 0186-4 Metody zkoušení piva – Část 4: Stanovení zákalu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The beer clarity is one of the basic quality characteristic which a consumer judges at first sight. The beer clarity can also provide information about process of technology procedure. Its value is influenced by parameters of applied radiation and observational angle in the turbidity meter. It causes that results obtained from various construction type instruments can differ. Therefore, the norm defines acceptable parameters of turbidity meters and the way of their calibration according to EBC recommendation. (en)
  • Čirost piva je jedním ze základních jakostních znaků, který na první pohled posuzuje spotřebitel. Může též poskytovat informace o průběhu technologického postupu. Jeho hodnotu však ovlivňují také parametry použitého záření a směru jeho pozorování v zákaloměru, takže se výsledky měření na přístrojích různé konstrukce mohou lišit. Norma proto definuje přípustné parametry zákaloměrů a způsob jejich kalibrace podle doporučení EBC.
  • Čirost piva je jedním ze základních jakostních znaků, který na první pohled posuzuje spotřebitel. Může též poskytovat informace o průběhu technologického postupu. Jeho hodnotu však ovlivňují také parametry použitého záření a směru jeho pozorování v zákaloměru, takže se výsledky měření na přístrojích různé konstrukce mohou lišit. Norma proto definuje přípustné parametry zákaloměrů a způsob jejich kalibrace podle doporučení EBC. (cs)
Title
  • ČSN 56 0186-4 Metody zkoušení piva – Část 4: Stanovení zákalu
  • ČSN 56 0186-4 Metody zkoušení piva – Část 4: Stanovení zákalu (cs)
  • ČSN 56 0186-4 Testing methods for beer – Part 4: Determination of haze (en)
skos:prefLabel
  • ČSN 56 0186-4 Metody zkoušení piva – Část 4: Stanovení zákalu
  • ČSN 56 0186-4 Metody zkoušení piva – Část 4: Stanovení zákalu (cs)
  • ČSN 56 0186-4 Testing methods for beer – Part 4: Determination of haze (en)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/11:#0000727!RIV13-MZE-60193697
  • ČSN 56 0186- 4
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, Z(MSM6019369701)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 192404
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/11:#0000727
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beer; haze; turbidity; hazemeter; nephelometer (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...PrislusnehoOrganu
  • Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví,Gorazdova 24, Praha 2
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2EA5679C3A9F]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dienstbier, Miroslav
  • Černý, L.
http://linked.open...iv/uzemniPlatnost
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 59 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software