About: Control of standardization of fruity syrups and fragrances using in flavoured beer production     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem metodiky bylo posoudit významné charakteristiky ovocného sirupu a esence tak, aby bylo možno standardizovat konečný senzorický profil výrobku. Celková metodika zahrnuje tři části, stanovení celkového extraktu vzorku, stanovení karbonylů, neboť výsledný senzorický charakter je charakterizován zejména pomocí těchto senzoricky aktivních látek , a konečně stanovení sacharidů - glukózy a fruktózy, jakožto hlavních zástupců použitých cukrů.
  • Cílem metodiky bylo posoudit významné charakteristiky ovocného sirupu a esence tak, aby bylo možno standardizovat konečný senzorický profil výrobku. Celková metodika zahrnuje tři části, stanovení celkového extraktu vzorku, stanovení karbonylů, neboť výsledný senzorický charakter je charakterizován zejména pomocí těchto senzoricky aktivních látek , a konečně stanovení sacharidů - glukózy a fruktózy, jakožto hlavních zástupců použitých cukrů. (cs)
  • The goal of this methodology is focused on main attributes of fruity syrups and fragrances for standardization of the final sensory profile of product. The methodology is divided in three parts: determination of total extract, determination of carbonyl compounds (these compounds have efficient impact on sensory profile) and determination of saccharide – glucose and fructose as main representatives of used sugars. (en)
Title
  • Control of standardization of fruity syrups and fragrances using in flavoured beer production (en)
  • Kontrola standardnosti ovocných sirupů a aromat používaných při výrobě ochucených piv
  • Kontrola standardnosti ovocných sirupů a aromat používaných při výrobě ochucených piv (cs)
skos:prefLabel
  • Control of standardization of fruity syrups and fragrances using in flavoured beer production (en)
  • Kontrola standardnosti ovocných sirupů a aromat používaných při výrobě ochucených piv
  • Kontrola standardnosti ovocných sirupů a aromat používaných při výrobě ochucených piv (cs)
skos:notation
  • %22neuvedeno%22
  • RIV/60193697:_____/11:#0000644!RIV12-MSM-60193697
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, Z(MSM6019369701)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • MZE, Úsek potravinářských výrob – Úřad pro potraviny, Těšnov 17, 117 05 Praha 1 (Oponentské řízení: Doc. Ing. Pavel Dostálek, CSc. – VŠCHT Praha, Ing. Martin Kubík – SZPI Praha)
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Ekonomickým aspektem této metodiky je zamezení ztrát při výrobě vadného výrobku, tedy piva vařeného s nestandardním sirupem. Včasným posouzením standardnosti sirupu lze zabránit ztrátě na jedné várce ve výši 789 600 Kč.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 208118
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/11:#0000644
http://linked.open...terniIdentifikace
  • MSM6019369701/M002
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • total extract; carbonyle compounds; sugars; fruity syrup; flavoured beer (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [127FFC9BE235]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Výtisk metodiky (ISBN 978-80-86576-48-0) má k dispozici smluvní uživatel metodiky, dále je v tištěné i elektronické podobě archivována u poskytovatele metodiky (VÚPS, a.s.) a u poskytovatele dotace (MŠMT)
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Osvědčení o uznání uplatnění certifikované metodiky v souladu s podmínkami %22Metodiky hodnocení výsledků výzkumu a vývoje%22 vydané Ministerstvem zemědělství, Úsekem potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Těšnov 17, 117 05 Praha 1
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořák, Josef
  • Horák, Tomáš
  • Kellner, Vladimír
  • Olšovská, Jana
  • Čejka, Pavel
  • Jurková, Marie
  • Čulík, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software