Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Řešení se týká pohankového sladu využitelného jako částečná náhražka ječného sladu pro přípravu piva vhodného pro konzumaci celiatiky splňující normou stanovenou hodnotu obsahu glutenu v sušině při zachování senzorických vlastností tradičního českého piva. Pohankový slad podle technického řešení je zastoupen ve směsi s ječným sladem v množství maximálně 50 hmotn. % celkové hmotnosti směsi, přičemž tato směs obsahuje minimálně 82 % hmotnostních extraktu v sušině, doba zcukření je maximálně 60 minut, vykazuje maximálně 75% prokvašení, maximální barvu 4,5 [j. EBC] a dále obsahuje 100 - 250 μg/100 ml rutinu. Pohankový slad je také vhodný pro přípravu bulguru 2 h hvozděním při 105 °C ke konzumaci samostatně jako pochutina nebo jako přísada k ochucení jiných potravin.
- Řešení se týká pohankového sladu využitelného jako částečná náhražka ječného sladu pro přípravu piva vhodného pro konzumaci celiatiky splňující normou stanovenou hodnotu obsahu glutenu v sušině při zachování senzorických vlastností tradičního českého piva. Pohankový slad podle technického řešení je zastoupen ve směsi s ječným sladem v množství maximálně 50 hmotn. % celkové hmotnosti směsi, přičemž tato směs obsahuje minimálně 82 % hmotnostních extraktu v sušině, doba zcukření je maximálně 60 minut, vykazuje maximálně 75% prokvašení, maximální barvu 4,5 [j. EBC] a dále obsahuje 100 - 250 μg/100 ml rutinu. Pohankový slad je také vhodný pro přípravu bulguru 2 h hvozděním při 105 °C ke konzumaci samostatně jako pochutina nebo jako přísada k ochucení jiných potravin. (cs)
- Technical solution relates to buckwheat malt which is usable as a partial substitute of barley malt for preparation of beer suitable for persons with celiac disease and which fulfils the content of dry matter gluten given by the standard while maintaining characteristics of traditional Czech beer. According to the technical solution, buckwheat malt is represented in the mixture with barley malt in the maximal amount of 50 % vol. of the total mixture weigh, this mixture contains minimally 82 % vol. in dry matter extract, maximal saccharification time is 60 minutes, it exhibits maximally 75% attenuation, maximal color 4.5 [EBC] and further it contains 100 - 250 μg/100 ml of rutin. Buckwheat malt is also suitable for preparation of bulgur with 2 h kilning at 105 °C for consumption alone or as an additive to other foodstuffs. (en)
|
Title
| - Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky
- Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky (cs)
- Buckwheat malt suitable for preparation of beer suitable for celiacs (en)
|
skos:prefLabel
| - Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky
- Pohankový slad vhodný pro přípravu piva pro konzumaci celiatiky (cs)
- Buckwheat malt suitable for preparation of beer suitable for celiacs (en)
|
skos:notation
| - RIV/60193697:_____/10:#0000547!RIV10-MPO-60193697
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60193697:_____/10:#0000547
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - buckwheat; malt; beer; celiac (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Prokeš, Josef
- Škach, Josef
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |