About: Způsob termogravimetrického stanovení vlhkosti pivovarských surovin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Řešení podle vynálezu spočívá v tom, že sušený vzorek suroviny v množství 0,1 až 7 g se suší po dobu 5 až 14 minut při teplotě 50 až 200 °C za použití halogenové lampy, čímž dochází ke zkrácení doby sušení beze změny kvality sledovaných surovin.
  • Řešení podle vynálezu spočívá v tom, že sušený vzorek suroviny v množství 0,1 až 7 g se suší po dobu 5 až 14 minut při teplotě 50 až 200 °C za použití halogenové lampy, čímž dochází ke zkrácení doby sušení beze změny kvality sledovaných surovin. (cs)
  • The thermogravimetric determination of brewery raw material moisture content according to the present invention is characterized in that a dry sample of a raw material is dried in an amount of 0.1 to 7 g for a period of 5 to 14 minutes at a temperature ranging from 50 to 200 degC by making use of a halogen lamp to thereby shortening the drying time without change in quality of raw materials being monitored. (en)
Title
  • Způsob termogravimetrického stanovení vlhkosti pivovarských surovin
  • Způsob termogravimetrického stanovení vlhkosti pivovarských surovin (cs)
  • Thermogravimetric determination of brewery raw material moisture content (en)
skos:prefLabel
  • Způsob termogravimetrického stanovení vlhkosti pivovarských surovin
  • Způsob termogravimetrického stanovení vlhkosti pivovarských surovin (cs)
  • Thermogravimetric determination of brewery raw material moisture content (en)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/09:#0000924!RIV14-MSM-60193697
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6019369701)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 300964
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 353561
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/09:#0000924
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • moisture determination; thermogravimetric method; barley; malt; hops (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8512F743E517]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Čulík, Jiří
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software