About: Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Food supplement with the content of plant fiber is prepared from cereal malts and non malted cereals modified and saccharified with malt enzymes containing total of 2.5 to 12 % vol. of single saccharides from malted and non malted cereals, namely fructose, glucose, maltose and maltotriose, plant fiber in the amount of 50 to 75 % vol., proteins in the amount of 3.0 to 6.0 % vol., ?-glucans in the amount of 1.5 to 6.0 % vol., the rest to 100 % vol. being constituted by water. In addition the food supplement can contain 0.01 to 5 % vol. of non-split malts or non-split non-malted cereals and sensorial substances in the total amount of 0.01 to 1 % vol. (en)
  • Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny z obilovinových sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin rozluštěných a zcukřených působením sladových enzymů obsahující celkově 2,5 až 12 % hmotn. jednoduchých cukrů ze sladovaných nebo nesladovaných obilovin, zejména fruktosy, glukosy, maltosy, maltotriosy, rostlinnou vlákninu v množství 50 až 75 % hmotn., proteiny v množství 3,0 až 6,0 % hmotn., ß-glukany v množství 1,5 až 6,0 % hmotn., přičemž zbytek do 100 % hmotn. tvoří voda. Potravinový doplněk může dále obsahovat 0,01 až 5 % hmotn. nerozštěpených sladů nebo nerozštěpených nesladovaných obilovin a chuťové látky v celkovém množství od 0,01 % do 1 % hmotn.
  • Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny z obilovinových sladů nebo směsi sladů a nesladovaných obilovin rozluštěných a zcukřených působením sladových enzymů obsahující celkově 2,5 až 12 % hmotn. jednoduchých cukrů ze sladovaných nebo nesladovaných obilovin, zejména fruktosy, glukosy, maltosy, maltotriosy, rostlinnou vlákninu v množství 50 až 75 % hmotn., proteiny v množství 3,0 až 6,0 % hmotn., ß-glukany v množství 1,5 až 6,0 % hmotn., přičemž zbytek do 100 % hmotn. tvoří voda. Potravinový doplněk může dále obsahovat 0,01 až 5 % hmotn. nerozštěpených sladů nebo nerozštěpených nesladovaných obilovin a chuťové látky v celkovém množství od 0,01 % do 1 % hmotn. (cs)
Title
  • Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny
  • Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny (cs)
  • Food supplement with the content of plant fiber (en)
skos:prefLabel
  • Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny
  • Potravinový doplněk s obsahem rostlinné vlákniny (cs)
  • Food supplement with the content of plant fiber (en)
skos:notation
  • RIV/60193697:_____/05:#0000540!RIV10-MZE-60193697
http://linked.open...tracePatentuVzoru
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QD0057)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 15301
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 537257
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60193697:_____/05:#0000540
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cereals; malted cereals; fiber (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [453D4ECC4911]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Praha
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Prokeš, Josef
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software